×

  bg-image

  Kérdése van?

  Vegye fel velünk a kapcsolatot!
  Hírlevél feliratkozás

  Subscribe to Our Newsletter:

  Rólunk

  section-c55c733
  Rólunk
  //kentechengineering.com/wp-content/uploads/2021/02/Kentch_logo_small.png //kentechengineering.com/wp-content/uploads/2021/01/Kentch-logo_halvany.png
  Kentech Kft - Díjak Kentech Engineering - Tradíció és Innováció
  Rólunk

  Tradíció és innováció!

  Társaságunk 100% magyar tulajdonú, budapesti telephelyű vállalkozás, amely 1991-es megalakulása óta több mint 250 egyedi fejlesztésű gépet és berendezést tervezett és kivitelezett az ipar számára.

  Magyarországon kívül a környező országokban, valamint Nigériában is működik általunk tervezett berendezés. Közel 30 éves tapasztalattal bírunk egyedi fejlesztési projektekben, a koncepciós tervtől kezdődően a kivitelezésig, ill. a fejlesztéshez kapcsolódó egyedi technológiák kialakításáig, optimalizálásig.

  Szolgáltatásunk kiterjed a műszaki-mérnöki tervezési, kutatás-fejlesztési tevékenységre, illetve kivitelezésre. A vállalkozás eddigi tevékenységei között szerepel több egyedi technológia kidolgozása, és ezek termék szintű értékesítése is.

  //kentechengineering.com/wp-content/uploads/2021/01/HegedusKaroly_gepeszmernok.png
  Hegedűs Károly okl. gépészmérnök | okl. Nívódíjas ipari formatervező művész //kentechengineering.com/wp-content/uploads/2021/01/hegeduskaroly_gepeszmernok_alairas-1.png
  section-5a77e09
  Cégtörténet

  Tradíció és innováció

  Cégtörténet

  A KENTECH KFT 1991-ben alakult. Az alapítók és munkatársaik több, mint 30 éve foglalkoznak műszaki fejlesztéssel, konstrukciós tervezéssel és átfogó termékmenedzseléssel: az ötlettől a tervezésig, a gyártástól a piaci értékesítésig.

  A két fővel induló vállalkozás kapcsolatait fokozatosan építette ki, tevékenységi körét folyamatosan bővítette a saját müszaki fejlesztés és gyártás kialakításával:

  Cégünk egyik alapítója, Hegedűs Károly egyéni vállalkozóként mérnöki és formatervezési munkákat vállal.

  Hegedűs Károly a Kentech Kft elődjének tekinthető céget megalapítja.

  Cégünk megalakulásakor eleinte csak az általunk forgalmazott faipari termékeket kínáltunk partnereinknek, és az egyedi fejlesztési tevékenység a kft keretein kívül történt.

  A megnövekedett igény az egyedi megoldásokra saját tervezésű berendezések fejlesztésére ösztönzött bennünket a vállalkozáson belül. Ennek eredményeként már általunk tervezett, fejlesztett elemekkel tudtuk a felmerülő igényeket kiszolgálni a legkisebb részegységektől kezdve a technológia tervezésén át a kulcsrakész rendszerek átadásáig.

  Az egyedi berendezések fejlesztésével párhuzamosan megjelent az igény az egyedi vezérlő és szabályozó rendszerek alkalmazására. Következő fejlesztési lépésként egyedi vezérlő automatikák, szabályozó rendszerek tervezését, kivitelezését valósítottuk meg, kezdve az egészen egyszerű vezérléstől a teljesen automata szabályozásig (beleértve a technológiai paraméterek adatainak gyűjtését, adattárolását, kiértékelését, szükséges esetén számítógép összeköttetéssel, programozhatósággal).

  A korábbi évek fejlesztési tapasztalatai alapján új famodifikálási technológiák kidolgozását, azokhoz kapcsolódó kutatás-fejlesztési tevékenységet végeztünk. Ezt többirányú innovációval értük el, amelyeket saját laboratóriumunkban teszteltünk, illetve fejlesztettünk tovább. Munkánkba bevontunk számos nemzetközileg elismert fejlesztő szakembert, és felhasználtuk a legkorszerűbb mérési, számítástechnikai berendezéseket.

  Saját fejlesztéseink 2008-ig főképp a faipar területét, és faipari technológiák automatizálását érintette. A gazdasági világválság hatására nyitottunk további iparágak felé a partneri hálózatunk bővítésével egyedi célgépek gyártásával kezdtünk el foglalkozni. (papíripar, stb.)

  Az utóbbi időkben műszaki csapatunkat és partneri hálózatunkat tovább bővítettük, illetve sor került a műszaki fejlesztéshez kapcsolódó minőségirányítási rendszerünk kiépítésére, hogy a legmodernebb tervezői szoftverekkel támogatva megfeleljünk volt-, és leendő ügyfeleink felmerülő igényeinek, figyelembe véve az Ipar 4.0 aktuális trendjeit, kihívásait.

  section-3817f4d

  Szakmai elismeréseink

  A közel három évtizedes tapasztalatunkat, és az elért műszaki fejlesztési eredményeinket jól tükrözik elismeréseink:

  • Ligno Novum Faipari Szakkiállítás vásárdíja;

  • Ligno Novum Faipari Szakkiállítás termék vásárdíja;

  • Genius Szabadalmi Kiállítás Szent Jeromos Kupa Innovációs díja;

  • IDEA Vásárdíja;

  • ÖTLET ÚJDONSÁG nagydíj Hódmezővásárhely;

  • Construma építőipari szakkiállítás újdonságdíja;

  • Inno Lignum faipari szakkiállítás különdíja

  • Oldtimer show - Közönségdíj

  • Tóalmás Község Önkormányzatának Különdíja

  section-186f2ca

  Általunk használt szoftverek

  section-3be1f36

  Csapatunk

  Kiváló mérnökeink különböző szakterületekről gondoskodnak a professzionális szakmai megoldásokról

  section-4e6adbc

  Cégadatok:

  Kentech Engineering logo